Kiss Dorka

Mindig Úton!

7 eldugott trópusi paradicsom, amiről még soha nem hallottál!

2017. június 04. 14:17 - Baranyi Dorina

Csodás képekkel, szállás ajánlatokkal:

 

Mindannyiunk álma, hogy kiszakadjunk a hétköznapi mókuskerékből és fáradalmainkat egy szemet gyönyörködtető helyeken pihenjük ki, ahol feltöltődhetünk a helyi finomságokkal, a napsütéssel, az italokkal és a látvánnyal. Ez a blog bejegyzés azonban olyan 7  konkrét és káprázatosan gyönyörű tengerpartot mutat be neked, amit tuti felfogsz írni a bakancslistádra!

 

pari.jpg

 

1. Honopu Beach, Kauai, Hawaii

Meglehetősen nehéz erre a partra rátalálni hiszen vagy vitorlás hajóval tudjuk meglátogatni a szigetet vagy pedig a szintén Hawaii Kalalalu Tengerparttól kell úszva megtennünk a negyedmérföldnyi távot. A szigetet óriási kősziklák szegélyezik és puha, fehér homokos tengerparttal rendelkezik! Érdekesség, hogy olyan híres filmeket forgattak itt, mint a King Kong vagy az India Jones: Az elveszett frigyláda fosztogatói.

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60616-d87214-Reviews-Hotel_Coral_Reef-Kapaa_Kauai_Hawaii.html

honoup_beach_hawaii_havasi_dorka_blog.jpg

 

2. Reduit Beach, St. Lucia

Az aktív pihenés igazi fellegvára Reduit Beach! Lehetőség van szuper szörf órákat venni, búvárkodni, vitorlázni vagy csak szimplán strandolni és élvezni a nap melengető sugarait. Tíz percre található a hely leggyönyörűbb Nemzeti Parkja a Piegon Island és pompás panoráma nyílik a Rodney öbölre is! A luxus szállások mellett szerényebb, de lényegesen olcsóbb szállások is megtalálhatóak!

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g147344-d651041-Reviews-Bay_Gardens_Beach_Resort-Gros_Islet_Gros_Islet_Quarter_St_Lucia.html

reduit_beach_st_lucia_havasi_dorka_blog.jpg

 

3. Palm Beach, Aruba

Gyönyörű tengeralatti világ és egy rejtélyesen elsüllyedt hajóroncs kápráztathatja el a búvárkodni vágyókat és elégít ki a vízi sportok szerelmeseit. Ez a sziget Kr.u 1000 óta lakott terület, így mind történelmileg mind kulturálisan igen gazdag! A mindössze 32 kilométer hosszú sziget kerékpárral vagy mopeddel is bejárható, és ha útközben megpihennénk, térjünk be a hangulatos bárokba, kaszinókba amelyek a szigetet tarkítják!

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g147249-d148673-Reviews-Tropicana_Aruba_Resort_Casino-Palm_Eagle_Beach_Aruba.html

palm_beach_aruba_havasi_dorka_blog.jpg

 

4. Matira Beach, Bora Bora, Francia Polinézia

Tahiti  legközkedveltebb tengerpartja! Selymesen simogató fehér homokos strandja, smaragd zöld lagúnája, egzotikus gyümölcsei és gyönyörű pálmafái teszik ezt a helyet felejthetetlenné!  Érdekesség: ez a hely egyetlen publikus partja ahol nem kell fizetni a pancsolásért!  Készüljünk fel, itt ki kell nyitnunk a pénztárcánkat de a látvány mindenképp kárpótol!

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g311415-d1457980-Reviews-Blue_Heaven_Island_lodge-Bora_Bora_Society_Islands.html

 matira_beach_bora_bora_havasi_dorka_blog.jpg

 

5. Orient Bay Beach, St. Martin

Nem mindenki a relaxálásért és a strandolásért látogat exkluzív szigetekre! Vannak, akik kifejezetten olyan szempontok alapján választanak maguknak üdülőhelyet,hogy milyenek a szórakozási lehetőségek! Nos, az Orient Beach egy kiváló választás, hiszen egész nap dübörög a zene, a helyi koktélbárok és klubok pedig frissítő egzotikus italokkal várják a szomjas turistákat.

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1073588-d147489-Reviews-Hotel_La_Plantation-Orient_Bay_Saint_Martin_St_Maarten_St_Martin.html

orient_bay_beach_st_martin_havasi_dorka_blog.jpg

 

6. Trunk Bay, St. John, USVI

Trunk Bay nem véletlenül a karibi térség legtöbbet fotózott helye, hiszen a Virgin-szigetek Nemzeti Parkjának egyik legkiemelkedőbb kincse! Tiszta, csendes partszakasz, rejtett túra útvonalakkal, búvárkodási merülés lehetőségével. Aki pedig kíváncsi a hely történelmi jelentőségeire, az itt található múzeumokban megcsodálhatja az elmúlt évszázad ültetvényes gazdaságát a dús, zöld növényzettel körbeölelt szigeten.

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g147410-d149945-Reviews-St_John_Inn-Cruz_Bay_St_John_U_S_Virgin_Islands.html

trunk_bay_st_john_usvi_havasi_dorka_blog.jpg

 

7. Harbour Island, Bahamák

A Bahamák egyik, szinte érintetlen strandja, amely az Eleuthera-szigeten található meg. Messze van a sziget pörgős központjától így a pihenés kapja itt a főszerepet. Általában családok és szerelmes párok látogatják a sziget nyugodt és meghitt atmoszférájáért és a rózsaszín homokos partjáért amely a hely egyik különleges jellegzetessége.

Olcsóbb Szállás ajánlat: https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g2698766-d6483216-Reviews-Villa_Allamanda_Eleuthera-Governor_s_Harbour_Eleuthera_Out_Islands_Bahamas.html

harbour_island_bahamak_havasi_dorka_blog.jpg

 

Ha tetszett ez a cikk, csatlakozz a Havasi Dorka Facebook oldalamhoz és oszd meg a tartalmat,hogy más is gyönyörködhessen a képekben :) 

A Blogon érdekesebbnél-érdekesebb utazó tippek, jó tanácsok, úti célok, olcsó repjegy és szállás ajánlatok és lélegzetelállító fotók,tartalmak várnak Rád,  hogy te is sok és csodás élménnyel gazdagodj.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havasidorka.blog.hu/api/trackback/id/tr6312561811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása